Klanten vertellen

  Reageer

Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Foto reportage
Samen met mijn partner een super leuke foto reportage gehad. Dankzij het geduld en de inzicht van Paul kon mijn partner zichzelf zijn en heeft hij foto's gemaakt waarvan hij vibd dat hij zichzelf is ook al is hij niet fotogeniek zegt hij. Dus we zijn super blij met de mooie reportage. Ik kan Paul dmet zijn lieve vrouw Jose dan ook van harte aanbevelen.

Erna Bos

Onze ervaring
Paul stelt je snel op je gemak, wat terug te zien is in de foto’s. Geen poespas, nepgedrag, of gedwongen grappen: gewoon met respect voor wie je bent. Onze foto’s (kinderen alleen en gezin samen) geven echt ‘ons beeld’ weer maar dan in een kwaliteit die je zelf niet kan waarmaken. Bedankt Paul voor de mooie en leuke foto’s en de fijne middag. Wij zoeken jou (4U Fotografie) zeker nog een keer op !

Ester Vd Blink

Mijn ervaring
“Het artistieke talent van Paul komt tot uiting in dit unieke fotografische werk. Hij heeft de werkelijkheid van emoties en gevoelens in die twee dagen van mij en de familie op een dierbare wijze vastgelegd. Het boek geeft mij en de familie steun en is nog steeds, na anderhalf jaar, een onderdeel van mijn dagelijkse terugblik op die dagen. ”

Nel Van den Meiracker
Share our website