Werkwijze reportages


Een reportage is een leuke, maar ook serieuze aangelegenheid. Voorafgaand aan de reportage of shoot zal er een persoonlijke of telefonische afspraak met u worden gemaakt. Het is uitermate belangrijk om in een persoonlijk contact te bespreken wat uw wensen en verwachtingen zijn met betrekking tot de reportage of shoot. Duidelijke afspraken vóóraf voorkomen immers misverstanden en verrassingen achteraf.

Na het gesprek worden alle afspraken over de te maken reportage bevestigd per e-mail of per post. In de bijgevoegde offerte zullen de overeengekomen prijzen terug te vinden zijn. Na uw schriftelijke goedkeuring kunnen we de datum definitief maken en met de opdracht starten. Wanneer er van uw kant daarna geen aanpassingen gemaakt worden, zal de prijs van de reportage vaststaan. Mocht de reportagetijd onverhoopt uitlopen door onvoorziene omstandigheden, is dat ons risico. "Afspraak is afspraak" is ons devies.

Belangrijke gebeurtenissen, zoals een ja-woord, moeten soms van verschillende kanten worden vastgelegd. Afhankelijk van de opdracht, zal er gekeken worden of deze opdracht door één of meerdere fotografen gedaan zal worden.

Wij streven ernaar om reportages binnen een periode van 4 tot 6 weken af te leveren in een album en/of op CD of DVD. Dit is afhankelijk van wat er met u is afgesproken en van de levertijden van het door u uitgezochte album. Nabestellingen kunnen we uiteraard ook via ons fotovaklab verzorgen, zodat u verzekerd bent van een hoge kwaliteit fotoprint. Indien er een CD of DVD is meegeleverd, kunt u de foto’s ook zelf laten afdrukken.

Voor bedrijfs- en productfotografie is er een andere doorlooptijd mogelijk. Afhankelijk van het soort opdracht is het voor bedrijven mogelijk om het fotowerk eerder te ontvangen.

Omdat wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit in het afgeleverde product zoals op CD/DVD, losse foto’s of in een album, is het door u echter niet toegestaan om zelf de foto's te bewerken dan wel op enige wijze te manipuleren. Het auteursrecht van de reportage blijft te allen tijde bij 4U fotografie.
Share our website